Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Завршен летњиковац у Центру за особе са инвалидитетом

  Завршен летњиковац у Центру за особе са инвалидитетом

  Ел. пошта Штампа

  1 У дворишту Центра за особе са инвалидитетом, данас је отворен летњиковац, донација компаније "ДМ" и Града Крушевца. У присуству бројних пријатеља установе, најпре је освештан нови простор и изведен културни програм (крушевачког Културног центра), а скупу су се обратили донатори: представник компаније „ДМ", градоначелник Јасмина Палуровић и директор Центра Невена Лазаревић.

   

  Центар за особе са инвалидитетом континуирано ради на побољшању услова боравка својих корисника.

  Овога пута идеја је била, према речима директора Центра, да се оплемени и обогати дворишни простор, како би корисници могли максимално да га користе у наступајућем летњем периоду.

  2

  Регионални менаџер компаније "ДМ" изјавио је да је ово друштвено одговорно предузеће донирало Центру 170.000 динара од промета приликом отварања дрогерије у Шопинг парку Крушевац.

  У тзв. „хуманитарном" сату продаје у ове сврхе, учествовале су регионалне звезде, момци из групе "Крушевац Гето", којима се и захвалио том приликом.

   

  "ДМ" већ дужи низ година негује традицију да приликом отварања нових објеката део новчаних средстава од продаје усмерава у хуманитарне сврхе различитим организацијама и установама у чему су их до сада подржавале бројне познате личности.

  3

  Градоначелник Јасмина Палуровић је рекла да се Град придружио донацији компаније "ДМ", а све у циљу обогаћивања спортско-рекреативних садржаја за кориснике. Град Крушевац је обезбедио исти износ средстава, (170.000 динара) како би изградња летњиковца могла да буде реализована.

  4

  За улепшавање дворишта Центра било је задужено ЈКП „Крушевац“, које је даривало бројне, разноврсне саднице декоративног цвећа, а посебан кутак – сензорни врт, обезбеђен је за одређене групације корисника.

  5

   

  6

   

  7

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid