Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Посета Кобиљу и Трмчару

  Посета Кобиљу и Трмчару

  Ел. пошта Штампа

  Grb_grada У оквиру актуелних радова који се изводе на територији града Крушевца, данас су градоначелник Јасмина Палуровић, заменик градоначелника Весна Лазаревић и начелник Градске управе Иван Анђелић обишли локације у Кобиљу где је у току реконструкција моста на реци и Дома културе, као и пут у Трмчару, где је завршено асфалтирање.

    1

  У МЗ Паруновац, на реци Кобиљка, ради се реконструкција моста и без обзира на тренутно лоше временске услове, радови се одвијају у предвиђеном року. Извођач радова је локално грађевинско предузеће „Власинац Игда", а средства су обезбеђена из буџета Града, у оквиру инвестиционог програма у износу од скоро 8 милиона динара.

  2

  3

  Завршетак ових радова је значајан и са аспекта туризма, јер ће тиме бити скраћен пут ка Јастрепцу и Рибарској Бањи, нагласила је градоначелник Јасмина Палуровић.

  4

  Такође, услед обилнијих падавина, река Кобиљка је плавила део подручја Паруновца, тако да ће се смањити и штете од изливања.

  6

  У насељеном месту Кобиље, ради се и реконструкција Дома културе, у вредности од 3,4 милиона динара. У току су грађевинско – занатски, а већ су реализовани радови на електроинсталацијама.

  7

   

  Постојеће КУД из Кобиља до сада је користило Дом културе у Дворану.

  9

  У селу Трмчаре завршено је асфалтирање општинског пута у дужини од 800 метара. У плану је изградња банкина и канала, а из буџета Града је обезбеђено око 15 милиона динара.

  10

  У претходном периоду на овом потезу асфалтиран је пут Сеземча-Слатина, радило се и на школском објекту, уградњи ЛЕД светиљки, месној заједници.

  11

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid