Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Додељене захвалнице РПК Крушевац

  Додељене захвалнице РПК Крушевац

  Ел. пошта Штампа
  5

  У Регионалној привредној комори Крушевац данас су подељене Захвалнице за изузетну сарадњу, посебно ангажовање и истицање током ванредног стања. Један од добитника је и Штаб за ванредне ситуације града Крушевца, а Захвалницу је примила командант Штаба Јасмина Палуровић.

  1

  Током уводног обраћања, градоначелник Јасмина Палуровић је истакла да је признање РПК само потврда заједничког рада Штаба и свих других актера који су били укључени у сузбијање епидемије КОВИД -19. Све активности су биле подређене функцији очувања здравља грађана и одржавања виталних система за живот.

  2

  Многи привредни субјекти, а посебно Клуб привредника пружили су несебичну помоћ становништву. Подела пакета помоћи (основне животне намирнице, заштитна и средства за хигијену и дезинфекцију...)  вршена је у два наврата, а подељено је око 60.000 пакета корисницима пензија и најстаријим суграђанима. Они су уједно поднели и највећи терет на чему смо им посебно захвални, додала је Градоначелница.

  Такође, Град је купио машину за производњу натријумхипохлорита који је бесплатно дељен грађанима.

  3

  Преко Црвеног крста и месних заједница, у дистрибуцију помоћи било је укључено око 800 волонтера, а у Градској управи је радио и Кол центар са 24.часовним дежурством.

  Градоначелница се захвалила свим присутним представницима компанија и установа на показаном високом степену социјалне одговорности.

  4

  Захвалнице је уручио директор РПК Предраг Вукићевић, а добили су их: Општа болница, компанија „Хенкел“, Апотекарска установа „Др Макс", Апотекарска установа „Кршенковић“, „Вино Жупа“, Александровац, ПТТ „Наменска" Трстеник, Клуб привредника, ЈКП „Крушевац“, „БИН Комерц", „Бранко Перишић“, „Брами" Александровац, „Тид 1990" Јасика и „Интерхем" Крушевац.

   

  Додељене су и јубиларне награде: Повеља за 70 година рада ППТ „ТМО" и Плакета за 30 година рада компаније „Етерика“.

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid