Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Заменик градоначелника Београда обишао Фаст гараже

  Заменик градоначелника Београда обишао Фаст гараже

  Ел. пошта Штампа
  7 Заменик градоначелника Београда Горан Весић и директор ЈП „Паркинг сервис“ Београд Андрија Чупковић данас су са градоначелником Јасмином Палуровић и директором ЈП „Пословни центар“ Драгијем Марковићем обишли три Фаст гараже у Крушевцу: две које су завршене и једну у монтажи.

  Прва Фаст гаража у Крушевцу са 145 паркинг места изграђена је 2017. године на Костурници, а 2018. је постављена друга монтажна гаража код Дијагностичког центра, са 130 паркинг места. ЈП „Пословни центар“ Крушевац купило је ове две гараже од Паркинг сервиса Београд, подсетио је директор Пословног центра Драги Марковић.

  1

  Горан Весић, заменик градоначелника Београда је рекао да Град Београд поклања Крушевцу Фаст гаражу површине 3500 метара квадратних са 250 паркинг места, а у партеру ће бити обележена и места за особе са инвалидитетом. Изградња је у току, а локација је у улици Жртава фашизма, иза Националне службе запошљавања.

  2

  У опремање земљишта, изградњу платоа,демонтажу, за превоз и монтажу, као и за постављање наплатног система, Град Крушевац и ЈП „Пословни центар“ издвојили су по 25 милиона динара.

   

  Са изградњом треће јавне гараже у Крушевцу, регулисаће се око 80% од укупне потребе паркирања на територији Града, изјавила је градоначелник Јасмина Палуровић. Истовремено, стичу се и услови за реализацију пројекта бициклистичких стаза. Наиме, брисањем одређеног броја паркинг места са коловоза и тротоара, омогућиће се и повезивање бициклистичких стаза на потезу Јасички – Бруски пут.

  3

  Свим корисницима гаража на Костурници и код Националне службе запошљавања, на располагању ће бити бицикле чије ће коришћење бити бесплатно.

  5

  Усмеривачи који возачима омогућавају да имају увид у удаљеност од обе гараже као и о тренутном броју слободних места, постављени су на кружном току у Колонији и на раскрсници код Полицијске управе, а у плану је да се табла за навођење постави и на кружном току код касарне Цар Лазар.

   

  Рок за завршетак треће Фаст гараже је месец ипо дана.

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid