Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Пријем поводом јубилеја - 5 деценија рада Радио Крушевца

  Пријем поводом јубилеја - 5 деценија рада Радио Крушевца

  Ел. пошта Штампа

  1 Поводом обележавања пола века рада и постојања Радио Крушевца, градоначелница Јасмина Палуровић приредила је пријем за власника, директора и представнике запослених у овој медијској кући.

   

  Регионални Радио Крушевац, 14. октобра на Дан ослобођења града прославља значајан јубилеј - 5 деценија рада и постојања.

   

  Иако је радио као медиј суочен са изазовима савременог доба, успео је да сачува своје место на разноликом медијском небу и докаже оправданост постојања у све већој конкуренцији средстава јавног информисања.

   

  Радио Крушевац као правовремени јавни сервис свих грађана, пружа информативне, едукативне и забавне садржаје са фрекфенције 93,2 мегахерца, истакао је Радоица Милосављавић, власник Регионалне Телевизије Крушевац у чијем саставу ради и Радио Крушевац, времешни хроничар дешавања у Расинском округу. Емитује се 24. часовни програм, који обухвата и програме радија Слободна Европа и Радија Спутњик.

  2

  У наредном периоду трудићемо да будемо још бољи, а наш будући рад одвијаће се у три сегмента, осавремењавање технике, прелазак на нову локацију, где ће и радни услови бити у складу са временом у којем живимо, као и подмлађивање кадра и стварање нових новинарских препознатљивих имена, додао је Милосављевић.

   

  Градоначелница Крушевца Јасмина Палуровић честитала је јубилеј свим запосленима у овој медијској кући, са жељом да се обострана сарадња настави и унапреди. Као један вид подршке локалне самоуправе је и суфинансирање медијских пројеката који се издвајају својим квалитетом, ангажованошћу и садржајем примереним грађанима са овог подручја.

   

  Пријему код градоначелнице присуствовали су директор Регионалне Радио Телевизије Крушевац Ђорђе Ковачевић, новинар и водитељ Лидија Јаковљевић и музички уредник радија Бранислав Стојановић.

   

  Програм Радио Крушевца стримује се и преко интернета, а  за  слушаоце у централној и југозападној Србији емитује се преко предајничког система са Гоча, на фреквенцији 93.2 Мhz.

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid