Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Одржана 24. телефонска ванредна седница Штаба за ванредне ситуације Града Крушевца

  Одржана 24. телефонска ванредна седница Штаба за ванредне ситуације Града Крушевца

  Ел. пошта Штампа

  Grb_grada На одржаној 24. телефонској ванредној седници 04.11.2020. градски Штаб за ванредне ситуације града Крушевца је донео следеће закључке у складу са епидемиолошком ситуацијом на територији града Крушевца:

   

   

  1. НАЛАЖЕ СЕ да ЈКП“Крушевац“ да уз надзор Комуналне инспекције спроводи једном дневно прање улица и јавних површина дезинфекционим средством натријум-хипохлоридом по препоруци Завода за јавно здравље Крушевац, а у складу са метеролошким условима.
  2. Све установе, организације и управници стамбених зграда на територији града Крушевца могу преузети концентровани раствор Натријум-хипохлорида на локацији ЈКП Крушевац улица Николе Чоловића бр. 2, уз предходну обавезну најаву на телефон 037/423-026.
  3. У складу са  задатком донешеним на седници Координационе комисије за инспекцијски надзор одржаној 23.10.2020.године. Потребно је наставити са појачаним заједничким инспексијским надзором у координацији инспекциских органа Града Крушевца и  републичких инспекциских органа, као и других државних органа на нивоу Расинског управног округа.
  4. Обавезују се сви да наставе са обавезном применом епидимиолошких мера у циљу сузбијања пандемије вируса COVID-19, нарочито у јавном превозу и на местима јавног окупљања, а у складу са препорукама Републичког Кризног штаба.

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid