Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна Локална самоуправа Органи Градоначелник Помоћници градоначелника

  Предраг Миленковић - Биографија

  Ел. пошта Штампа

  Predrag_Milenkovic1

   

   

  Предраг Миленковић, рођен је 02.05.1981. године у Крушевцу.

  Основну школу „Деспот Стефан Лазаревић“  завршио је у Горњем Степошу. Након тога, средњу Хемијско-технолошку школу завршава са смером прехрамбени техничар. Са 22 године (2003. године) уписује Факултет за спорт и физичко васпитање у Нишу, на коме дипломира 2008. године и добија звање професор физичке културе и спорта. Приправнички стаж, у трајању од годину дана, завршио је у Основној школи  „Деспот Стефан Лазаревић“ у Горњем Степошу, да би након тога као професор физичке културе и спорта, радио од 2014-2016 године у Хемијско-технолошкој школи у Крушевцу.

   

  Активно се бавио фудбалом до 21. године. Своју фудбалску каријеру започиње са 11 година у ФК „Напредак“, коју је затим са 16 година наставио у ФК „Трајал“ Крушевац. Због повреде, која му се задесила, са 21 годином, престаје да игра за Фудбалски клуб и почиње са служењем војног рока у Београду.

   

  Приватним бизнисом (Спорт и рекреација за децу „Тромболина“) почео је да се бави још 2005 године, као студент и наставио и дан данас.

   

  Има два дечака (од 6 и 9 година).

   

  Говори српски и енглески језик.

   

  Иницијатор и дугогодишњи организатор пливања за Богојављенски крст, који се 19. јануара сваке године, одржава у селу Шавране.

   

  И данас се активно бави спортом, тачније фудбалом и пливањем.

   
  rabpk
  cemr

  naled_bfm

  skgo
  usaid